Onze merken

Al onze merken zijn voor hoogwaardige kwaliteit en eigenhandig geselecteerd door onze professionals.

We werken voor de haarverzorgingslijn en het kleuren met een bijzonder merk, namelijk Jean Paul Mynè. Het mooie aan deze producten is dat ze allemaal 100% vegan zijn. Dat houdt in dat ze op natuurlijke basis zijn en jouw haar niet wordt aangetast (wat bij andere merken wel het risico is). Hou je van je haar? Kies dan voor Jean Paul Mynè!

Voor haarverlengingen gebruiken we haarmatten van Natural Hair Company. Deze haren zijn 100% Human Hair met lengtes tot maximaal 60cm.

Voor mannen gebruiken we de lijn van 18.21 Man Made. Dit is een authentieke lijn van hoogwaardige producten. Laat u verleiden door geuren als Sweet Tobacco of Whisky!

Jean Paul Myne

Een oud gezegde luidt: “Eendracht maakt macht”. Jean Paul Mynè is daarvan het levende bewijs. Op basis van een combinatie van de know-how van deskundige onderzoekers in scheikunde en biologie, marktonderzoek naar haarstylisten en hun klanten, de Italiaanse flair voor handel en zaken doen, is er een product ontwikkeld dat vernieuwend is qua uiterlijk, inhoud en prestatie.

Alle producten van Jean Paul Mynè zijn 100% veganistisch. Alle kleuren zijn verrijkt met: spirulina, olijfolie, limnanthes alba olie, vetiberolie, babassu olie, shea boter, zee collageen en hebben een samenstelling van aminozuren.

Voor alle blondeer technieken gebruiken wij de Oleodec. Deze blondeer is op basis van olijfolie. De hydraterende werking van de oliën zorgen voor een heel mooi natuurlijk blondeerresultaat.

Als verzorgingslijn gebruiken wij OCRYS. Deze producten zijn allemaal zonder parabenen en siliconen, waardoor het haar een stuk gezonder blijft. Tijdens de behandeling ruikt en ervaa je de karakteristieke eigenschappen van Jean Paul Mynè.

In het assortiment vind je de volgende series:

  • Evolution Pro: Versterkt, beschermt en verzacht pluizig en weerbarstig haar
  • Keratin Plus Keratine: behandeling die krullerig en weerbarstig haar zacht en glad maakt
  • Navitas Organic Touch: Shampoos en haarmaskers die de kleur van natuurlijk of gekleurd haar versterken
  • Ocrys Haarverzorgingsmantra: speciaal ontworpen om de harmonie op de hoofdhuid, haar en ziel te herstellen
  • Personal Care: Verzorgt en hydrateert elk haartype
  • Treasures Intensieve verzorging: hydrateert, verstevigt en herstelt

Natural Hair Company

Het haar van Natural Hair is van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het is Aziatisch haar. Het haar is bewerkt in onze natuurtinten. Daarom ziet het er zo ‘natural’ uit. Deze combinatie maakt dat Natural Hair identiek is aan ons eigen haar, daarom ziet het er zo natuurlijk uit! Wij garanderen je constante kwaliteit. Met Natural Hair heb je altijd het beste haar in huis!

De haren van Natural Hair Company kunnen geleverd worden in maar liefst 20 kleuren, kom eens langs voor een consult en kijk wat het beste bij jou past door onze haarverlengings specialist Tamara.

De haren worden bevestigd door middel van siliconen ringetjes, waar het haar omheen wordt genaaid. Je hoeft dus geen nare strakke vlecht op uw hoofdhuid! Het omhoog zetten van de matten moet ongeveer om de 3 maand gebeuren. Je koopt het haar waarna het ongeveer 1-1,5 jaar goed blijft. Dit hangt af van hoe je het zelf verzorgd.

18.12 Man Made

18.21 Man Made biedt een unieke kans om zich te onderscheiden door exclusiviteit. Dat geldt voor de look & feel: nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging. En ook voor de inhoud: zeldzame, waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules. Voor eersteklas producten, die mannen met trots bezitten en gebruiken.

Dr. Marlen Elliot Harrison, professor en journalist in de parfumbranche over 18.21 Man Made Sweet Tobacco: ’Rijk aan vanille en tabak. Een zoete oriëntaalse geur met aroma’s van rum, cognac, whisky en een vleugje honing. Sweet Tobacco heeft iets donkers over zich, een soort ruw randje dat je kunt verwachten in een tabaksgeur versus een strikte gourmandgeur. Doet me denken aan: Lagerfeld Homme (Classic), Tom Ford Tobacco Vanille, Phaedon Tabac Rouge en By Kilian Back to Black,’.

Sweet Tobacco: geur als Gender Bender Overigens: laat ‘Man‘ in het merk je niet misleiden! De basis van 18.21 Man Made wordt gevormd door de indrukwekkende geur van Sweet Tobacco en dat is een ware ‘Gender Bender’. Zowel vrouwen als mannen, welke geaardheid ook, laten zich graag verleiden door de zoete tabaksgeur van de producten. De combinatie van romig zoete geurnoten als vanille, tonka en honing vermengen zich harmonieus met zware, donkere aroma’s van tabak, saffraan en hout. Een geur die zo karaktervol is, dat 18.21 Man Made hem heeft geconcentreerd in een eigen parfum: Sweet Tobacco Spirits, met trots gedragen door mannen (en vrouwen!) en met veel lof ontvangen in de parfumwereld. ‘Het aroma is zo bedwelmend, dat het wettelijk verboden zou moeten zijn.’ Ontdek de kracht van 18.21 Man Made Wash, Clay, Pomade, Premium Hair Spray en Sweet Tobacco Spirits.

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00 uur
Woensdag: 08:30 - 18:00 uur
donderdag: 08:30 - 20:00 uur
vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 07:30 - 15:30 uur

contact


Keizerserf 32
7442 MN Nijverdal

Tel: 0548-613547
KvK: 06031606