Women

Internationaal gecertificeerde Tamara Mengers draagt de titel Nederlands kampioen dames en behalve dat traint ze het personeel tot top stylisten. Onze Topstylisten hebben ieder een echte passie voor hun vak en willen enkel hoge kwaliteit leveren.

We bekijken samen met u welke wensen u heeft en bekijken dan welke look het best bij u past. Wilt u uw haar verven? We zoeken de kleur uit die het best past bij uw gezicht en type. Onze top stylisten geven persoonlijk advies, zodat u optimaal tevreden bent.

Wat bieden wij?
  • Knippen
  • Kleuren
  • Haarverlengingen
  • Keratine behandelingen
  • Haarverzorgings behandeling
  • Stylen/föhnen/invlechten
  • Bruidjes


Voor kleuringen werken wij met het merk Jean Paul Mynè, dit is een 100% natuurlijk product wat je haar niet beschadigd. Jean Paul Mynè is vrij van parabenen, niet getest op dieren, geen dierlijke bestanddelen en glutenvrij. Ook bieden wij keratine behandelingen aan met producten van Jean Paul Mynè.

Naast kleuren en knippen bieden wij ook haarverlengingen aan, het haar dat wij gebruiken komt van Natural Haircompany, het haar is 100% human hair. De haren van Natural Hair Company kunnen geleverd worden in maar liefst 20 kleuren, kom eens langs voor een consult en kijk wat het beste bij u past door onze haarverlengings specialist Tamara.

De haren worden bevestigd door middel van siliconen ringetjes, waar het haar omheen wordt genaaid. U hoeft dus geen nare strakke vlecht op uw hoofdhuid! het omhoog zetten van de matten moet ongeveer om de 3 maand gebeuren. U koopt het haar waarna het ongeveer 1 tot 1,5 jaar goed blijft. Dit hangt af van hoe u uw haar zelf verzorgd.

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00 uur
Woensdag: 08:30 - 18:00 uur
donderdag: 08:30 - 20:00 uur
vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 07:30 - 15:30 uur

contact


Keizerserf 32
7442 MN Nijverdal

Tel: 0548-613547
KvK: 06031606